nogvijf.reismee.nl

Op zee

Zeedagen

Zo zijn we al 5 van de 7 dagen onderweg en het gaat helemaal goed, we hebben 2 dagen achter elkaar de klok een uur terug gezet en dan kun je een uur langer slapen maar uiteindelijk werkt dat niet want het wordt toch een soort jetlag. Vroeg naar de gym dan ontbijten en in de zon het is n.l. best zonnig en warm maar ook hoge golven meter of 3 we varen ook niet ‘great circle’ maar een soort rechte lijn maar dan nog iets zuid, dit omdat noord van ons een systeem ligt en dat veroorzaakt de golven. Na de lunch terug in de zon en dan omkleden voor een drankje voor het eten aangeboden door RCL. Diner met steeds aan een andere tafel dus andere mensen af en toe een tafeltje voor 2. Tot nu toe al 2x formal nog 1 te gaan. Op dag 3 was het helemaal mis, golven van 4 meter met harde wind wel zonnig maar niet aangenaam buiten. ’s Avonds een show van een Nederlandse jongleur Niels Duinker erg leuk!!! Vlak na de show werd er gebeld in de hut Wen via satelliet ze is geslaagd zo lief dat ze belde wij hadden al dagen geen internet of tv. Gefeliciteerd meisje TOP. Kortom we doen precies niets en wat denk je het is goed zo! Kom op het vaste land weer terug. Hoop dat alles goed is met iedereen ????

Groetjes Cora en Peter.

Hi friends after 5 of 7 seadays we are doing well. Weather is great sunny and warm but 10 feet waves because of a system North of us that brings the waves and that’s why we are not doing great circle but a straight line and even South of that. Day 3 was very bad with winds 35knots and seas12 feet it was sunny but not nice outside. There was a show that evening from a Dutch juggler and he was funny a great show. Just after the show we got a call via satellite from Wendy she passed the bar exam, congratulations love!!!

I go to the gym early in the morning then breakfast and sunbathing lunch and back in the sun. Predinner drinks and nice dinner at a time we like this is good live. We come back when we are in Washington.

Hope you all are doing well.

Love Cora and Peter

Reacties

Reacties

Alie

Lekker weer, dat gunnen we jullie van harte. Felicitaties voor Wendy met het slagen voor het bar exam.
Liefs van ons

Ewie en Mieke

Wat fijn dat jullie ondanks de golven lekker genieten!! En dan ook nog het geweldige nieuws van Wendy!!! Van harte gefeliciteerd.
Hier alles rustig!!

Heel veel liefs, E en M.

Chris

Gefeliciteerd. Nu moet ik dus voortaan u zeggen tegen Wendy? Wat die golven betreft: mijn broer vertelde dat in de jachthaven van Stavoren de mensen van de boten al op de steiger gingen zitten als de wind boven kracht 1 kwam, want dan schommelden de boten zo..... Dat gaat hier dus even niet. Ok, houdt het netjes daar, groetjes, Chris

Joyce

Ik vond het al zo 'stil' op de mail met reisverhalen. Heb mijzelf als trouwe volger maar aangemeld voor jullie verhalen ???? want ik reis GRAAG in gedachten met jullie mee! Nu lees ik van de golven en de breakdown... Tjonge je maakt nog eens wat mee en verder niet te veel inspannen aan boord. Hmmmm sounds good. Geen trivia maar alleen de happy hour om 17 uur?!?! Dan zeg ik voorzichtig!!! ????????????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!